جلسه‌اضطراری ستاد حوادث استان برای کمک به سیلزدگان در کاشان

شنبه، ۹ تیر ۱۳۸۶

جلسه اضطراری و مشترک ستاد حوادث غیرمترقبه استان اصفهان برای تسریع در امداد رسانی به سیلزدگان کاشان جمعه شب در فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.

به گزارش ایرنا، در این جلسه که نمایندگان مردم کاشان، آران و بیدگل و نطنز، بادرود و قمصر، جمعی از مدیران دستگاههای‌اجرایی استان، فرماندار و مسوولان ادارات ذیربط کاشان حضور داشتند، رییس ستاد حوادث غیرمترقبه استان اصفهان، بر تلاش و پیگیری جدی مسوولان دستگاههای اجرایی در امر امداد رسانی به مناطق سیلزده کاشان تاکید کرد.

"منصور شیشه فروش" فاجعه ابعاد سیل عظیم کاشان را تشریح کرد و آن را در ‪ ۵۰‬سال اخیر بی‌سابقه خواند.

وی گفت: در جریان این سیل ویرانگر هفت نفر کشته، پنج نفر مفقود و ‪۱۷‬ نفر مجروح شدند.

وی همچنین با بررسی‌های مجدد به عمل آمده در مناطق سیلزده این شهرستان میزان خسارت‌های آن را بیش از ‪ ۳۰۰‬میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: در این حادثه علاوه بر تخریب حدود ‪ ۲۰۰‬واحد مسکونی در شهر قمصر و ‪ ۱۴‬روستا بخش‌های قمصر، برزک و مرکزی کاشان، ‪ ۸۰۰‬راس دام و ‪ ۳۰‬هزار هکتار زمین‌های کشاورزی این منطقه از بین رفت.

در این جلسه پس از ارایه اقدام‌های انجام گرفته در مناطق سیلزده قمصر، قهرود و "جوینان" ، "جهق" و " زنجان بر" در مورد تسریع در ادامه تجسس برای یافتن افراد مفقود شده که به‌احتمال زیاد در رسوبات گل و لای رودخانه و یا سد قهرود مدفون شده‌اند، همچنین تامین مواد غذایی، سوخت مورد نیاز، اسکان موقت سیلزدگان و اصلاح شبکه آب ، برق، گاز و مخابرات در مناطق سیلزده بحث و تبادل نظر شد.

" حسینعلی حاجی " فرماندار کاشان در این جلسه اعلام کرد: به‌رغم تلاش صورت گرفته هنوز راه ارتباطی روستاهای "جهق" و " زنجان بر" از توابع بخش قمصر مسدود است و سیلزدگان محروم این مناطق نیاز به کمک دارند.

مهندس " علی اصغر گرانمایه پور" نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل نیز از حضور نداشتن اکثر مدیران استان در جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه شهرستان کاشان انتقاد کرد و گفت: سیلزدگان کاشان نیاز به کمک‌های اضطراری دارند و این جلسات کاری از دست آن بر نمی‌آید.

دکتر "علی باغبانیان" نماینده مردم نطنز، بادرود و قمصر گفت: کار امداد و نجات به پایان نرسیده و به‌رغم تلاش دستگاه‌های اجرایی در جهت امدادرسانی، سیلزدگان منطقه انتظار در تسریع کمک‌ها دارند.

وی با توجه به تخریب منابع تامین آب آشامیدنی مناطق سیلزده ، نسبت به احتمال ریزش برخی واحدهای فرسوده و شیوع بیماری در منطقه هشدار داد.

در این جلسه همچنین در مورد مسایلی از جمله لایروبی قنوات ، ادامه کار امدادرسانی، پیگیری در جهت ادامه تجسس در سد قهرود برای یافتن مفقود شدگان، اصلاح تاسیسات و راه‌ها در مناطق سیلزده تصمیم‌گیری و وظایف دستگاه‌های ذیربط مشخص و ابلاغ شد.

عصر چهارشنبه گذشته در اثر جاری شدن سیل، به بخش‌های وسیعی از مناطق کاشان خسارتهایی وارد شد.