اطلاعات مفید و جامع

این وبلاگ با نظارت وبلاگ saeedetelaity.mihanblog.com یعنی وبلاگی با اطلاعات مفید مفید شروع به کار کرده

اطلاعات مفید و جامع

این وبلاگ با نظارت وبلاگ saeedetelaity.mihanblog.com یعنی وبلاگی با اطلاعات مفید مفید شروع به کار کرده

برنامه‌های نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تشریح شد

برنامه‌های نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با حضور مدیران بخش‌ها و کمیته‌های مختلف در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری تشریح شد.

به گزارش روز سه‌شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، در این نشست ناصر گلدوزها، معاون پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن، فراخوان بخش هنری نمایشگاه قرآن را اعلام کرد و گفت: هنرمندان ایرانی می‌توانند آثار هنری قرآنی خود را در رشته‌های خوشنویسی، تذهیب، تشعیر و هنرهای تجسمی تا پایان وقت اداری روز بیستم شهریور به مرکز توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل دهند.

وی از آغاز به کار این نمایشگاه در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: مراسم افتتاحیه این رویداد بزرگ قرآنی کشورمان، مقارن با آغاز بهار قرآن در اولین روز از رمضان المبارک در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

دکتر رحیم قربانی، مدیر بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن نیز در این نشست گفت: بخش دانشگاهی امسال با شعار قرآن، محور اتحاد و انسجام اسلامی دانشگاهیان در بخش‌های آثار و محصولات فاخر دانشگاهی، معرفی فعالیت‌های نهادها و سازمان‌های دانشگاهی در زمینه قرآن و عترت، نمایش پایان نامه‌های قرآنی از سراسر کشور تدوین شده در طول سال گذشته، برگزاری جلسات زنده دفاعیه پایان نامه‌های قرآنی به فعالیت می‌پردازد.

وی افزود: در بخش ارائه آثار و محصولات فاخر و معرفی فعالیت‌های قرآن و عترت نهادها و سازمان‌های دانشگاهی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وزارت علوم تحقیقات و فن‌آوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش (واحدهای آموزش عالی)، سازمان بسیج اساتید، جهاد دانشگاهی، سازمان بسیج دانشجویی، دبیرخانه دانشکده‌های علوم قرآنی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه علوم انتظامی، دانشجویان خارج از کشور (دانشجویان خارجی)، مجمع کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، دانشکده علوم حدیث حضور دارند.

وی افزود: در بخش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فعال و نمونه در زمینه فعالیت‌های قرآن و عترت نیز ‪ ۱۴‬دانشگاه و مراکز آموزش عالی و فعال که توسط نهادها و سازمان دانشگاهی معرفی می‌شوند به طور مستقل غرفه خواهند داشت: (مدرسه دانشجویی قرآن و عترت، کانون قرآن جامعه پزشکی، ستاد عمره دانشجویی، بسیج دانشجویی دانشگاه سوره، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، دانشگاه قم، دانشکده فنی شریعتی، اساتید دانشگاه سوره) ازجمله این مراکز هستند.

وی به بخش فعالیت‌های ویژه و تخصصی اشاره کرد و گفت: پایان‌نامه‌های قرآنی، نشریات قرآنی، فعالیت‌های علمی و تخصصی، معرفی رشته‌ها و کتب تخصصی قرآن و عترت، غرفه هنری، فعالیت‌های ویژه سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی، از فعالیت‌های این بخش است.

قربانی گفت: برخی از فعالیت‌های ویژه و تخصصی بخش دانشگاهی پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را میزگردهای معرفی و بررسی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها (‪ ۵‬میزگرد)، برگزاری جلسات دفاعیه پایان‌نامه‌های قرآنی (‪ ۱۰‬دفاعیه)، معرفی و تقدیر از پایان‌نامه‌های برتر قرآنی، برگزاری نشست‌های تخصصی موضوعی (‪ ۱۰‬نشست)، معرفی و تقدیر از نشریات قرآن و عترت دانشجویی، معرفی و تقدیر از مولفین و مترجمین کتب قرآن و عترت، معرفی و تقدیر از پژوهشگران قرآن و عترت دانشگاهی، معرفی و تقدیر از هنرمندان قرآن و عترت دانشگاهی، برگزاری اردوهای پیش دانشگاهی و حمایت از حضور جمعی دانشگاهیان در بخش خواهد بود.

وی اظهارکرد: برگزاری مسابقات مختلف، شناسایی فعالان قرآن و عترت دانشگاهی، تقدیر و تکریم از پیشکسوتان و فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌ها، انتشار ویژه‌نامه بخش دانشگاهی، برگزاری محفل عمومی انس با قرآن کریم، حمایت از دانشجویان بازدیدکننده از بخش دانشگاهی، انتشار خبرنامه روزانه ویژه بخش دانشگاهی (ندای دانش)، اجرای تئاتر، نمایش فیلم یا نماهنگ با مضامین قرآن و عترت، معرفی رشته‌های علوم قرآن و حدیث (ستاد بخش دانشگاهی) نیز از دیگر برنامه‌های بخش دانشگاهی نمایشگاه است.

وی گفت: اهداف بخش دانشگاهی پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، معرفی، اطلاع‌رسانی و عرضه محصولات و شناسایی استعدادها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاهیان در زمینه قرآن و عترت، ایجاد زمینه لازم جهت ارزیابی وضعیت فعالیت‌های قرآن و عترت مراکز آموزش عالی و دانشگاهیان و نوع و نحوه انجام فعالیت‌ها، ایجاد روحیه همکاری جهت انجام فعالیت‌های مشترک بین نهادهای دانشگاهی در زمینه قرآن و عترت، ارتقای جایگاه قرآن و عترت در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، شناخت خلاها و نیازهای فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و ایجاد فضای رقابت سالم بین نهادها و سازمان‌های دانشگاهی در عرصه فعالیت‌های قرآن و عترت است.

همچنین دراین نشست سید علی‌رضا فیض اصفهانی، مدیربخش نشرمکتوب نمایشگاه طی سخنانی به ویژگی‌های این بخش در نمایشگاه پانزدهم اشاره کرد و گفت: سال گذشته ‪ ۱۳۴‬ناشر قرآنی و ‪ ۳۴‬موسسه فرهنگی در نمایشگاه چهاردهم حضور داشتند اما امسال ‪ ۱۸۵‬ناشر برگزیده قرآن و یکصد عرضه‌کننده محصولات فرهنگی در بخش نشر مکتوب نمایشگاه به ارایه و فروش محصولات خود می‌پردازند.

وی اظهارداشت: بخش نشر مکتوب پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع در رواق شرقی مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران به‌ارایه برنامه‌های خود می‌پردازد و دراین بخش شاهد فروش محصولات فرهنگی قرآنی نیز خواهیم بود.

در ادامه این نشست محمد بابایی، مدیر بخش موسسات و نهادهای پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم نیز به تشریح برنامه‌های این بخش پرداخت و گفت: امسال ‪ ۱۱۴‬فراخوان به موسسات قرآنی دولتی و غیردولتی ارسال شده است.

با توجه به اینکه سال گذشته ‪ ۳۵‬نهاد و موسسه قرآنی در نمایشگاه حضور داشته‌اند، پیش بینی می‌شود امسال حداقل ‪ ۴۰‬نهاد درنمایشگاه با کیفیتی قابل توجه نسبت به سال‌های گذشته شرکت کنند.

وی تصریح کرد: امسال بخش نهادها و موسسات قرآنی نمایشگاه ‪ ۱۰‬نشست تخصصی درخصوص فعالیت‌های نهادهای فعال در عرصه قرآن را برگزار می‌کند که به بررسی و نقد عملکرد موسسات قرآنی می‌پردازد.

محمدتقی میرزاخانی، مدیر بخش محافل و مراسم نمایشگاه قرآن نیز در این نشست از برگزاری مراسم افتتاحیه نمایشگاه امسال ‪ ۹‬صبح ‪ ۲۲‬شهریور مقارن با ‪ ۲۷‬شعبان‌المعظم با حضور محمدحسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.

سعید سالاریان، مدیر بخش نشر الکترونیک پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم نیز گفت: اولین وظیفه ما ساماندهی شرکت‌های تولیدکننده محتوای الکترونیکی قرآن است که در قالب ‪ ۷۰‬شرکت فعالیت می‌کنند و ‪ ۶۰۰‬عنوان نرم افزار را عرضه می‌کنند. در نمایشگاه امسال ‪ ۱۲۰۰‬متر مربع به این بخش اختصاص داده شده است، تمامی مراحل ثبت‌نام واحدهای عرضه محصولات به عهده همین بخش است.

وی گفت: ایجاد فضای استفاده از اینترنت بی‌سیم از امکانات این بخش است که همه سرویس‌دهندگان الکترونیک از این سرویس استفاده می‌کنند. همچنین نمایش زنده فضای نمایشگاه روی سایت از دیگر کارهای ماست. این بخش بسیار ارزشمند است که در خارج از کشور مورد توجه بسیاری قرار می‌گیرد. ارائه نشست‌های تخصصی به صورت زنده روی سایت از دیگر فعالیت‌های ما است.

وی گفت: ایجاد ویدئو کنفرانس از دیگر خدمات این بخش است. همچنین یک فضای مجازی که برگزیده‌ها و برجسته‌های قرآنی به صورت یک موزه مجازی در تمام سال قابل دیدن است و نظرسنجی الکترونیکی که از مردم می‌خواهیم نظر خودشان را بدهند از دیگر امکانات سایت نمایشگاه است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد